2018. február 16., péntek

A sördög magyar hangja – Quimby-sört dobtak piacra

A Quimby nem azelső és minden bizonnyal nem is az utolsó rockzenekar, amelynek a brandjét csapra verik – van söre például az AC/DC-nek, a Metallicának, az Iron Maidennek, és hogy magyarországi zenekarról is beszéljünk, a Tankcsapdának is. És hát nyilván az is méretes közhely, ha azt mondjuk, hogy a popkultúra és a sör, meg egyáltalán az alkoholkultúra számos ponton keresztezik egymást.

Kiss Tibiék esztétikájához természetesen egy kisüzemi sörfajta jár | Fotók: Facebook / MONYO Brewing Co.
Az ördög magyar hangja, ami egy vörös IPA, a Quimby és a MONYO Brewing együttműködéséből született meg. A Quimby tagjai közül Kárpáti József Dódi vitte a projektet, ő volt az, aki közreműködött az ízvilág meghatározásától kezdve a kóstolásokon át, egészen a sörfőzésig.


A sör dizájnját – ugyancsak a zenekar útmutatásaival – a Graphasel Design Studiót készítette. A február 14-i sörbemutatón elkelt első 100 palackot a zenekar tagjai dedikáltak – az ebből befolyó összeget a kőbányai Down Alapítvány Gondozóházának (Budapest) juttatják el, akik több ízben segítettek a MONYO Brewing exkluzív söreinek a csomagolásában. (Forrás: HVG)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése