2021. február 26., péntek

Rákapott a paddock az alkoholmentes sör ízére

Nem hittük volna – írja a formula.hu –, hogy az alkoholmentes sörök Forma-1-es térnyeréséről fogunk beszámolni, pedig most ezt tesszük: miután pár napja Carlos Sainz személyes szponzora, az Estrella Galicia 0,0 csatlakozott a Ferrarihoz, most a nap mint nap újabb partnereket bejelentő Aston Martin egyesítette erejét a Peroni Libera 0.0% márkával.

Fotó: Peroni
A Magyarországon, sőt idehaza Erdélyben sem forgalmazott alkoholmentes sör neve szerepelni fog az AMR21-en és a versenyzők overalljain, ezen túlmenően reklámfilmeket ígérnek Sebastian Vettel és
Lance Stroll szereplésével. A Formula.hu iparági forrásokból származó információi szerint az olasz Peroni eredetileg a Ferrarival tárgyalt, de velük nem sikerült megállapodni, éppen a Sainz által hozott Estrella Galicia miatt – hiszen két hivatalos sör nem fér meg egy motorhome-ban.

Fotó: www.motorsportmagazine.com

A Peroni sörfőzde nem először lesz jelen az autó-motorsportban: világos sörük, a Nastro Azzurro neve a motorrajongók számára lehet nagyon is ismerős. Valentino Rossi pályafutását első éveiben ez a márka szponzorálta, még első királykategóriás (MotoGP) világbajnoki címét is a Nastro Azzurro Hondával szerezte 2001-ben. (Forrás: formula.hu / Strommer Benjamin)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése