2018. augusztus 12., vasárnap

Marihuánás sörrel próbálkozik a Heineken

A gyártó ettől várja a sörfogyasztás fellendülését, annak ellenére, hogy csak néhány országbanfogyaszthatják új terméküket a vásárlók.

Fotó: Erin Brodwin / Business Insider

Egyre rosszabb helyzetbe kerülnek a sörgyártók az Egyesült Államokban, ugyanis úgy tűnik, az emberek - és főleg a fiatalok - már nem isznak annyi sört, mint korábban. A Heineken ezért nagy dobásra szánta el magát: július végén piacra dobta a marihuánás sört. A termék hivatalos megnevezése malátás szénsavas ásványvíz, a cég szerint az italnak átlagos IPA-íze van.

A Business Insider szerint a termék a Heineken egyik kaliforniai sörmárkája, a Lagunitas neve alatt fut, és 5-10 milligramm THC-t tartalmaz dobozonként. A marihuánás sör természetesen nem mindenhol kapható, csak azokban az országokban vagy államokban, ahol szabadon, orvosi rendelvény nélkül is legálisan lehet marihuánát vásárolni és használni.

Fotó: Erin Brodwin / Business Insider
Egy doboz ital 8 dollárba kerül, és egyelőre csak Kaliforniában kapható pár speciális, marihuánára szakosodott üzletben, beszámolók szerint azonban máris igen jól fogy. (Forrás: hvg.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése