2024. június 5., szerda

Sárkányok és sörök – így ünneplik a legendás sorozat folytatását

Fotók: Mad Scientist

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyar kézműves sörfőzde, a Mad Scientist összefogásában az HBO Sárkányok háza című sorozata által inspirált sörök készültek a nemrég elindított MAX ünneplésére.

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyarországi prémium sörfőzde, a Mad Scientist hosszú távú licencszerződést kötött, hogy a Warner Bros. Discovery hamarosan érkező sorozatainak és filmjeinek bemutatóját támogassák. Ennek az együttműködésnek a nyitányaként, illetve a MAX közelmúltbeli magyarországi elindulásának ünnepléseként, épp időben az HBO Sárkányok háza című sorozatának második évadának érkezése előtt a Mad Scientist két kézműves sört alkotott meg, amelyek a sorozat fő mondanivalóját hirdetik: Mindenkinek választania kell. A megállapodást az Elc Brands, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products helyi ügynöksége támogatja.


A Green Council (Zöld Tanács) elnevezésű sört azok ihlették, akik II. Aegont támogatják jogos örökösként. Ez a friss, 6,3%-os, zöldes-ködös kinézetű New England pale ale tökéletes választás az elsőszülött fiú rajongói számára. A Black Council (Fekete Tanács) sört Rhaenyra Targaryen és azok ihlették, akik a Vastrónért való küzdelemben az ő követelése mellett szállnak síkra. Ez a tüzes és vad sör egy 7%-os stout fahéjjal és chilivel. Azoknak, akik szeretik a sárkányleheletre emlékeztető fűszeres ízt, ez lesz a kedvenc sörük.


Ahogy a Mad Scientist alapítója és vezérigazgatója, Szilágyi Tamás elmondta: „Mindig is nagyon vártuk az együttműködés lehetőségét egy olyan nagy céggel, mint a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, és nem csupán maga a lehetőség miatt, hanem azért is, hogy bebizonyítsuk, hogy ez még a hozzánk hasonlóan kis cégek számára is lehetséges.” Francois Simonetta, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Productstól hozzátette: „Nagy izgalommal tekintünk a Mad Scientisttel kötött megállapodás elé, amelynek során a WBD erejét e partneri együttműködés támogatására és gondozására fordíthatjuk. Az HBO Sárkányok háza című sorozata csupán az első lépését jelenti a hosszú távú megállapodásunknak, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a rajongóknak, mi mindent álmodik még meg a Mad Scientist”

A Sárkányok háza 2. évada június 17-től elérhető a Maxon és az HBO csatornáin. (Forrás: MMONLINE)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése