2023. július 26., szerda

Hivatalos sörkóstolót keres az Aldi

A brit Aldi szupermarketóriás hivatalos sörkóstolót keres, aki felülvizsgálja a még idén megjelenő új sörkínálatát. Elengedhetetlen feltételek a jelentkezéshez: a világos sör szeretete, a sörök iránti általános szenvedély és a komló tisztelete.

Fotók: gbnews.com

A sikeres pályázót arra kérik majd, hogy segítsen az Aldi vezetőinek kiválasztani milyen fajta söröket tegyenek a termékkínálatba jövőre. Feladata lesz 14-féle sör végigkóstolása, köztünk 4 pale ale-t, 3 IPA-t, 2 cider-t, 2 barna sört és 1 világos sört. Az érdeklődőnek a jelentkezését emailben kell elküldenie, amelyben leírja, hogy miért lenne pont ő a tökéletes választás erre a pozícióra, és azt is, hogy melyik (és miért az) a kedvenc Aldi-s söre, ami. A pályázatok beküldési határideje augusztus 21-e.



Az Aldi első hivatalos sörkóstolója 2022-ben a Milton Keynes-ben lakó Emma Budd volt. A sörfanatikus azzal nyűgözte le a céget, hogy elmondta, annyira szereti a sört, hogy 51 országban, köztük Antiguán, Görögországban és Szent Lucián is kipróbálta a helyben főzött specialitásokat. “Számomra ez volt eddigi karrierem csúcsa, hiszen olyasmit csinálhattam, amit szenvedélyesen szeretek. Munkám során sokféle ízvilágból származó nedűt kipróbálhattam, és megtiszteltetés volt, hogy a vezető beosztású munkatársaim hallgattak rám, elfogadták a véleményem” – nyilatkozta Budd

Emma Budd
„Emma Budd javaslatai nagyon tanulságosak voltak számunkra. Mi itt az Aldinnál folyamatosan azon dolgozunk, hogy izgalmasabbá, különlegesebbé tegyük sörkínálatunkat, ezért mindig olyan meglepő ízekkel kísérletezünk, mint például a kávé és a karamell” – árulta el Julie Ashfield, az Aldi UK beszerzési igazgatója. (Forrás: Origo)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése